• Uusi

Paketti Hoverboard Regular SkullHead 6.5 tuuman + HoverKart Jousitus, 700 W teho, LEDit

Viite: 6426601006007

285,99 €
  • Moottorin teho: 700 W
  • Bluetooth - Sisäänrakennetut kaiuttimet  - Laukku - Valot LED - Autobalance
  • Jänniteakut: 36 V 4 Ah Samsung-solut
  • Huippunopeus: 15km / h
  • Autonomia: 15-18 km
  • Pyörän koko: 6.5 tuumaa
Määrä
Loppu


Leijulaudalla on kaksi sähkömoottoria, jotka tuottavat 700 watin tehon. Kaksi tehokasta 350 watin moottoria antavat sinulle tarvitsemasi nopeuden ja hallinnan koska niillä on paras tekniikka, jota kutsumme “Brushless”.

Olitpa 6- tai 46-vuotias, 15 km / h antaa sinulle koko päivän tarvitsemasi annoksen adrenaliinia.

Smart Balance suojelee ympäristöä, siksi leijualauta on varustettu 36V / 4Ah akulla, joka sisältää Samsungin kennojaSaadun kuoren ansiosta voit kantaa sitä mihin tahansa helposti, joten joudut vaikutelman loputon kävellä.

Autonomia voi vaihdella käyttäjän painon, ramppikulman, tuulen nopeuden ja suunnan, juoksevan alustan olosuhteiden jne. mukaan. 15 km: n jälkeen tarvitset täyden latauksen akusta, jotta voit jatkaa kävelyä. Lataaminen kestää 2-3 tuntia.

Suunnittelijamme ovat testanneet tuotteen, ja se voi kestää enintään 120 kg.

Meillä on tällä hetkellä markkinoiden paras itsetasapainojärjestelmä. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, joten onnistuimme tarjoamaan 45 asteen kaltevuuden, pystyäksesi voittamaan edes suurimman kukkulan, jonka kohtaat.

Emolevy varmistaa tuotteen moitteettoman toiminnan. Voit hallita leijulautaa kehon liikkeiden ja tasapainon avulla. Niiden avulla voit ohjata leijulautaa haluttuun suuntaan (etu-, taka-, käännä).

Hauska alkaa, kun tapaat ystäviäsi ja yhdistät leijulaudan puhelimen Bluetooth-yhteyteen. Tällä tavalla voit kävellä kuunnellessasi suosikkimusiikkiasi. 

Leijulauta on varustettu LED-valoilla, jotta se voi näkyä yöllä, koska hauska ei lopu koskaan, ja turvallisuus on aina etusijalla. Tämä on myös Smart Balance:n motto.

Muista, että IP54-sertifikaatin suojaus ei ole pölyä ja mikroskooppisia roskia läpäisemätön, se on suoja vesisuihkua vastaan ​​kaikilla kallistuksilla. 

Moottorin teho: 700 W parasta itsepuhdistuvaa laatua

Alkuperäiset jänniteakut: 36 V 4 Ah Samsung-solut

Huippunopeus: 15km / h

Autonomia: 15-18 km

Kallistuskyky: 45 astetta

Minimipaino: 30 kg

Enimmäispaino: 120 kg

Pyörän koko: 6.5 tuumaa

Pyörän tyyppi: Ei-pneumaattinen

Täysi latausaika: 2-3 tuntia

ominaisuudet:

- Bluetooth

- Sisäänrakennetut kaiuttimet

- laukku

- Valot

Pöly-ja vesitiiviysindeksi - IP54

*Tiedotus:

- IP54 edustaa - tiivistä suojaa pölyä ja mikroskooppisia jäännöksiä vastaan. Suojaus suihkevettä vastaan ​​kaikissa taipumuksissa.

- Suurin nopeus voi vaihdella käyttäjän painon, luiskan kulman, tuulen nopeuden ja suunnan, valssialustan olosuhteiden jne. Mukaan.

 

Smart Balance
6426601006007

Tilausviitteet

16 muuta tuotetta samassa kategoriassa: